Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super mięsko na niedzielny wykwintny obiad.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4746
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4726
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44569
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 259
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4746
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4726
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44569
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 259
Składniki
Wykonanie: Borowiki zalać wrzątkiem i odstawić. Mięso pokroić na porcje, maczać w winie i panierować w mące. Następnie podsmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Po czym mięso zalać 1 szklanką wody, przyprawić do smaku, dodać kilka ziaren ziela angielskiego i listek laurowy. Całość zagotować, dodać posiekaną cebulę, grzyby z wywarem i żurawinę. Przykryć przykrywką i gotować na małym ogniu do miękkości mięsa.