Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny schab marynowany w majonezie i pieczony.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Schab oczyścić, wymyć i odstawić.
odę i przyprawy dokładnie wymieszać i zalać nimi mięso. Schab ma być przykryty w całości w marynacie.
Gotowe mięso w zalewie schować do lodówki na minimum całą noc.
Po tym czasie mięso wraz z zalewą przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec przez około 1,5 godziny w 180 stopniach.