Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny schabik nadziewany kabanosami, o kruchym , mięciutkim i delikatnym mięsku. Polecam na obiad dla całej rodziny i nie tylko. Może być pysznym dodatkiem do pieczywa lub jako samodzielna przekąska. Polecam
naczynie żaroodporne, nóż, ręcznik papierowy, miska, łyżka,
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 147
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 137
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 104
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 147
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 137
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 104
Składniki
Na początku przygotować marynatę; Wszystkie składniki marynaty połączyć z olejem i musztardą ,dokładnie wymieszać. Mięso umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym. Ostrym, długim nożem naciąć otwory tak by nóż przeszedł na wylot, kilka razy nóż obrócić w otworze. W otwory powkładać kabanosy. Mięso dokładnie nacieramy przygotowaną marynatą, wkładamy do naczynia żaroodpornego polewamy pozostałą marynatą, zakrywamy i odkładamy na kilka godzin, a najlepiej na całą noc do lodówki. Mięso w naczyniu żaroodpornym wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, dodajemy ogórki i pieczemy pod przykryciem około godziny, po godzinie przykrywkę zdejmujemy i mięso dopiekamy do miękkości i ładnego zbrązowienia mięsa. Smacznego
Mięso gotowe do pieczenia.
Mięso gotowe do pieczenia.
Mięso po upieczeniu.