Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny schab na Święta Bożego Narodzenia.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Wykonanie: Brokuł podzielić na różyczki, skropić zalewą z pomidorów i odłożyć na godzinę. Mięso przekroić na dwie równe części, opłukać, dobrze osuszyć na ręczniku papierowym. Natrzeć solą i pieprzem i odstawić do lodówki na 3 godziny. Następnie ostrym nożem naciąć środek schabu i faszerować. Kiełbasę starannie obrać ze skórki, włożyć w nacięte miejsce, z jednej strony kiełbasy nadziać pomidory z żurawiną, zaś z drugiej strony wcisnąć zamarynowany brokuł. Mięso włożyć do woreczka do pieczenia, podlać delikatnie wodą, wrzucić czosnek i dobrze spiąć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez 90 minut. Gotowe mięso możemy podawać na ciepło jak i na zimno. SMACZNEGO.