Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzis zapraszam na super domowy obiadek. Dużo marchewki, kawałek mięska i te ziemniaczki pachnące wędzoną papryką.. coś cudownego!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7491
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7491
Składniki
Mięso nacieramy tymiankiem, majerankiem, pieprzem i czosnkiem. Układamy na blaszce razem z marchewką i resztą warzyw. Polewamy piwem. Pieczemy ponad godzinę dwadzieścia przykryte folia aluminiowa (czas pieczenia to ok godzina-1,5 na każdy kg mięsa) Ja pod koniec układam jeszcze ugotowane ziemniaczki, posypuje wędzona słodka papryka i podpiekam z 10min. Smacznego ️