Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab gotowany metodą sous vide pozostaje kruchy i soczysty, ma bardzo dużo smaku. Idealnie smakuje z młodymi ziemniakami i kapustą.
Urządzenie do gotowania sous vide, zgrzewarka, patelnia
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 922
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23039
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15454
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 922
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23039
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15454
Składniki
Plastry schabu osuszamy ręcznikiem papierowym. Obsypujemy z obu stron przyprawami: solą, pieprzem i paprykami. Wkładamy po 2 sztuki do worków do gotowania. Do każdego worka wkładamy świeże zioła. Worki zgrzewamy próżniowo. Gotujemy w temperaturze 56 stopni przez 2 godziny. Plastry schabu wyciągamy z worków, osuszamy ręcznikiem papierowym. Schab smażymy na maśle klarowanym z obu stron, aż do zarumienienia.