Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo kruche i delikatne w smaku mięso w smaku mięso,
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1226
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 446
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3396
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 964
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1226
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 446
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3396
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 964
Składniki
1. kotlety umyć, lekko rozbić, posypać solą i pieprzem, obsmażyć na rumiano na smalcu, 2. cebule pokroić w plastry, podsmażyć na tej samej patelni, dodać kapuestę, liść laurowy i majeranek, chwilę dusić, 3. w naczyniu do zapiekania ułozyć warstwę kapusty, na to kotlety, na wierzch kapusta, zalać śmietaną, piec ok 60 min w 180 st, podawać z ziemniakami, smacznego