Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo kruche i delikatne w smaku mięso w smaku mięso,
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1001
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5584
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8713
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17951
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1001
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5584
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8713
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17951
Składniki
1. kotlety umyć, lekko rozbić, posypać solą i pieprzem, obsmażyć na rumiano na smalcu, 2. cebule pokroić w plastry, podsmażyć na tej samej patelni, dodać kapuestę, liść laurowy i majeranek, chwilę dusić, 3. w naczyniu do zapiekania ułozyć warstwę kapusty, na to kotlety, na wierzch kapusta, zalać śmietaną, piec ok 60 min w 180 st, podawać z ziemniakami, smacznego