Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo kruche i delikatne w smaku mięso w smaku mięso,
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 652
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 396
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15097
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1829
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 652
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 396
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15097
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1829
Składniki
1. kotlety umyć, lekko rozbić, posypać solą i pieprzem, obsmażyć na rumiano na smalcu, 2. cebule pokroić w plastry, podsmażyć na tej samej patelni, dodać kapuestę, liść laurowy i majeranek, chwilę dusić, 3. w naczyniu do zapiekania ułozyć warstwę kapusty, na to kotlety, na wierzch kapusta, zalać śmietaną, piec ok 60 min w 180 st, podawać z ziemniakami, smacznego