Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca szynka szwarcwaldzka skrywa pod sobą zielone szparagi i soczysty kawałek schabu. Dzięki zapieczeniu mięsa w gofrownicy mamy gotowe mięso w 5 minut.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424800
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10645
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336932
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424800
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10645
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336932
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4737
Składniki
Mięso oprószamy solą i pieprzem. Musztardę mieszamy z miodem, mieszanką smarujemy kotlety. Na plastrze szynki kładziemy plaster schabu, a na nim 4 szparagi. Szparagi przycinamy, tak by były długości plastra schabu. Przykrywamy drugim plasterkiem szynki. Tak przygotowane kotlety pieczemy przez 3-5 minut w gofrownicy, aż szynka się zarumieni i stanie się chrupka. Kotlety podajemy z ulubionymi dodatkami. Rada: Takie kotlety dobrze smakują podane z jajkiem w koszulce lub sadzonym.