Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca szynka szwarcwaldzka skrywa pod sobą zielone szparagi i soczysty kawałek schabu. Dzięki zapieczeniu mięsa w gofrownicy mamy gotowe mięso w 5 minut.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457564
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1407
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2230
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 568
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457564
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1407
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2230
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 568
Składniki
Mięso oprószamy solą i pieprzem. Musztardę mieszamy z miodem, mieszanką smarujemy kotlety. Na plastrze szynki kładziemy plaster schabu, a na nim 4 szparagi. Szparagi przycinamy, tak by były długości plastra schabu. Przykrywamy drugim plasterkiem szynki. Tak przygotowane kotlety pieczemy przez 3-5 minut w gofrownicy, aż szynka się zarumieni i stanie się chrupka. Kotlety podajemy z ulubionymi dodatkami. Rada: Takie kotlety dobrze smakują podane z jajkiem w koszulce lub sadzonym.