Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
mięso umyc ,osuszyć natrzeć ziołami,solą i,pieprzem,papryką i majerankiem,jedną cebulę pokroic w plasterki i ołozyć nią mięso i odstawić na kilka godzin
na patelni rozgrzac olej i szybko obsmazyc mięso na rumiano,nastepnie włozyc do naczynia żaroodpornego i wstawic do nagrzanego do 150 stopni piekarnika
grzyby ,najlepiej lesne podsmażyc z cebula i pokrojoną marchewką,wszystko doprawić pieprzem i solą,dodac smietane i dusic 10 minut
kiedy mięso będzie miekkie ,dodac grzyby i piec jeszcze ok 10 minut
mieso pokroić w plastry ,obłozyc grzybami i podawać z kopytkami