Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1786
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1914
Składniki
mięso umyc ,osuszyć natrzeć ziołami,solą i,pieprzem,papryką i majerankiem,jedną cebulę pokroic w plasterki i ołozyć nią mięso i odstawić na kilka godzin
na patelni rozgrzac olej i szybko obsmazyc mięso na rumiano,nastepnie włozyc do naczynia żaroodpornego i wstawic do nagrzanego do 150 stopni piekarnika
grzyby ,najlepiej lesne podsmażyc z cebula i pokrojoną marchewką,wszystko doprawić pieprzem i solą,dodac smietane i dusic 10 minut
kiedy mięso będzie miekkie ,dodac grzyby i piec jeszcze ok 10 minut
mieso pokroić w plastry ,obłozyc grzybami i podawać z kopytkami