Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj to pyszne danie ze smakowitym sosem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości, danie jest proste w przygotowaniu a jego niebiański smak skusi każdego.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14236
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1648
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16251
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6547
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14236
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1648
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16251
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6547
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w grubsze plastry, delikatnie rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą, obtaczam mące i smażę z obu stron na rozgrzanym oleju
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na oleju na większej patelni. Do cebuli dodaję obrane, umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Smażę mieszając dziesięć minut, następnie doprawiam pieprzem oraz solą, dodaję przecier pomidorowy oraz musztardę. Wszystko podlewam jedną szklanką wody, doprawiam papryką ostrą, chwilę gotuję i łączę z mięsem.
3. Danie gotowe. 4. Smacznego.