Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj to pyszne danie ze smakowitym sosem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości, danie jest proste w przygotowaniu a jego niebiański smak skusi każdego.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 845
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 41
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4111
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 845
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 41
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4111
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w grubsze plastry, delikatnie rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą, obtaczam mące i smażę z obu stron na rozgrzanym oleju
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na oleju na większej patelni. Do cebuli dodaję obrane, umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Smażę mieszając dziesięć minut, następnie doprawiam pieprzem oraz solą, dodaję przecier pomidorowy oraz musztardę. Wszystko podlewam jedną szklanką wody, doprawiam papryką ostrą, chwilę gotuję i łączę z mięsem.
3. Danie gotowe. 4. Smacznego.