Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuję Schab nadziewany roszponką, jest to jedna z najzdrowszych odmian sałaty – zawiera witaminę C, co cytryna, zaś pod względem zawartości żelaza niemal dorównuje szpinakowi.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23043
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1008
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104849
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23043
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1008
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104849
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
1. Schab kroimy w plastry następnie rozbijamy. 2. Mięso solimy i posypujemy przyprawą.
3. Na każdy kawałek układamy pół plasterka sera
4. Na ser układamy kilka roszponek.
5. Następnie dwa plasterki papryki.
6. Roladki ciasno zawijamy.
7. Panierujemy najpierw w jajku, po czym w bułce tartej.
8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. 9. Roladki gotowe. 10. Smacznego.