Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w nowej odsłonie. Przepyszna propozycja nie tylko na niedzielny obiad.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1815
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 290
Składniki
Kotlety rozbij. Posól i popieprz z każdej strony. Obsyp ziołami. Na każdym kotlecie połóż po 3 listki. Mięso owiń szynką tak, żeby większa część przykryła bazylię. Ser zetrzyj na tarce. Wymieszaj z tartą bułką i słodka papryką. Kotlety panieruj kolejno w mące, jajkach i tartej bułce wymieszanej z żółtym serem. Smaż na złoto z każdej strony.