Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w nowej odsłonie. Przepyszna propozycja nie tylko na niedzielny obiad.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Kotlety rozbij. Posól i popieprz z każdej strony. Obsyp ziołami. Na każdym kotlecie połóż po 3 listki. Mięso owiń szynką tak, żeby większa część przykryła bazylię. Ser zetrzyj na tarce. Wymieszaj z tartą bułką i słodka papryką. Kotlety panieruj kolejno w mące, jajkach i tartej bułce wymieszanej z żółtym serem. Smaż na złoto z każdej strony.