Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na każdą okazję, u mnie gości na większych uroczystościach.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456836
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1232
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2102
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 510
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456836
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1232
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2102
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 510
Składniki
Każdy plaster schabu rozbijam tłuczkiem. Następnie oprószam solą i pieprzem. Mąkę przesiewam i obtaczam w niej schab. Na rozgrzany olej daję schab i smażę na rumiano ze wszystkich stron. Wkładam do garnka i dodaję cebule usmażoną na maśle. Pieczarki oczyszczam, myję pod bieżącą wodą i podsmażam również na maśle dodaję do mięsa wraz z bulionem i ziołami do smaku. Duszę do 45 minut, po tym czasie dodaję przecie pomidorowy i duszę do miękkości.