Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na każdą okazję, u mnie gości na większych uroczystościach.
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 594
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 60
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 34
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 17
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 881
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 297
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 594
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 60
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 34
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 17
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 881
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 297
Składniki
Każdy plaster schabu rozbijam tłuczkiem. Następnie oprószam solą i pieprzem. Mąkę przesiewam i obtaczam w niej schab. Na rozgrzany olej daję schab i smażę na rumiano ze wszystkich stron. Wkładam do garnka i dodaję cebule usmażoną na maśle. Pieczarki oczyszczam, myję pod bieżącą wodą i podsmażam również na maśle dodaję do mięsa wraz z bulionem i ziołami do smaku. Duszę do 45 minut, po tym czasie dodaję przecie pomidorowy i duszę do miękkości.