Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny pomysł na wykorzystanie schabowych które nam zostaną z poprzedniego dnia, polecam ;)
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19753
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2897
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3979
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 645
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19753
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2897
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3979
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 645
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, następnie rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Panierujemy najpierw z roztrzepanym widelcu jajku, następnie w mące, ponownie w jajku i na koniec w bułce tartej.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Następnie układamy schabowe na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
5. Mieszankę chińska prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem, sosem sojowym oraz solą
6. Fix rozrabiamy odrobiną wody i wlewamy do warzyw, Chwile prużymy.
Farsz rozkładamy na schabowych.
Przykrywamy żółtym serem startym na dużych oczkach.
Zapiekamy 20 minut w 180˚C. Schabowe gotowe. Smacznego.