Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny pomysł na wykorzystanie schabowych które nam zostaną z poprzedniego dnia, polecam ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11481
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1229
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12028
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2266
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11481
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1229
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12028
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2266
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, następnie rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Panierujemy najpierw z roztrzepanym widelcu jajku, następnie w mące, ponownie w jajku i na koniec w bułce tartej.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Następnie układamy schabowe na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
5. Mieszankę chińska prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem, sosem sojowym oraz solą
6. Fix rozrabiamy odrobiną wody i wlewamy do warzyw, Chwile prużymy.
Farsz rozkładamy na schabowych.
Przykrywamy żółtym serem startym na dużych oczkach.
Zapiekamy 20 minut w 180˚C. Schabowe gotowe. Smacznego.