Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna alternatywa dla tradycyjnego schaboszczaka ;) Polecam!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3773
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3773
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Kotlety schabowe rozklepać, przyprawić kucharkiem i ziołami i obtoczyć w mące. Następnie kłaść na mocno rozgrzany olej.
Smażyć przez kilka minut z każdej strony. Następnie zasypać groszkiem, przykryć i dusić przez ok. 15-20 min. Gdy mięso i groszek będą już gotowe, to mięso z patelni wyciągnąć, przykryć folią aluminiową, a do groszku wlać śmietankę.
Mięso podawać na sosie z dodatkiem gotowanego ryżu. Smacznego!