Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna alternatywa dla tradycyjnego schaboszczaka ;) Polecam!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 774
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2804
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 774
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 909
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2804
Składniki
Kotlety schabowe rozklepać, przyprawić kucharkiem i ziołami i obtoczyć w mące. Następnie kłaść na mocno rozgrzany olej.
Smażyć przez kilka minut z każdej strony. Następnie zasypać groszkiem, przykryć i dusić przez ok. 15-20 min. Gdy mięso i groszek będą już gotowe, to mięso z patelni wyciągnąć, przykryć folią aluminiową, a do groszku wlać śmietankę.
Mięso podawać na sosie z dodatkiem gotowanego ryżu. Smacznego!