Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, soczysty kotlet drobiowy, alternatywa dla tradycyjnego schabowego.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10326
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2961
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2054
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 787
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10326
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2961
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2054
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 787
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i pokroić na 4 równe porcje. Każdy kawałek rozbić delikatnie tłuczkiem do mięsa (najlepiej rozbijać mięso w foliowej torebce) i posypać przyprawami. Panierować kotlety najpierw w mące, potem w rozkłóconym jajku i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym na patelni oleju z obydwu stron aż się ładnie zrumieni. Podawać z ziemniakami i surówką.