Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, soczysty kotlet drobiowy, alternatywa dla tradycyjnego schabowego.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8728
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7418
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5072
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328130
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8728
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7418
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5072
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328130
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i pokroić na 4 równe porcje. Każdy kawałek rozbić delikatnie tłuczkiem do mięsa (najlepiej rozbijać mięso w foliowej torebce) i posypać przyprawami. Panierować kotlety najpierw w mące, potem w rozkłóconym jajku i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym na patelni oleju z obydwu stron aż się ładnie zrumieni. Podawać z ziemniakami i surówką.