Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, soczysty kotlet drobiowy, alternatywa dla tradycyjnego schabowego.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 804
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 39
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 330
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 127
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 804
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 39
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 330
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 127
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i pokroić na 4 równe porcje. Każdy kawałek rozbić delikatnie tłuczkiem do mięsa (najlepiej rozbijać mięso w foliowej torebce) i posypać przyprawami. Panierować kotlety najpierw w mące, potem w rozkłóconym jajku i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym na patelni oleju z obydwu stron aż się ładnie zrumieni. Podawać z ziemniakami i surówką.