Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka z dodatkiem ziemniaków, polane sosem musztardowy.
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 3764
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 43
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 111
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 1067
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 3764
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 43
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 111
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 1067
Składniki
1. Udka kroimy na połówki i solimy. 2. Robimy marynatę z musztardy, miodu, czosnku, pieprzu, papryki ostrej i polewamy udka, odstawiamy na 3 godziny.
3. Po tym czasie udka układamy w naczyniu, marynatę zostawiamy.
4. Ziemniaki oraz marchew obieramy i kroimy w plasterki. 5. Układamy między udkami.
6. Z papryki usuwamy nasiona, kroimy w paseczki i również układamy między mięsem.
7. Polewamy pozostałą marynatą i zapiekamy 50 minut w 180°C. 8. Obiadek gotowy. 9. Smacznego.