Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka z dodatkiem ziemniaków, polane sosem musztardowy.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 269
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3134
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3560
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29159
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 269
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3134
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3560
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29159
Składniki
1. Udka kroimy na połówki i solimy. 2. Robimy marynatę z musztardy, miodu, czosnku, pieprzu, papryki ostrej i polewamy udka, odstawiamy na 3 godziny.
3. Po tym czasie udka układamy w naczyniu, marynatę zostawiamy.
4. Ziemniaki oraz marchew obieramy i kroimy w plasterki. 5. Układamy między udkami.
6. Z papryki usuwamy nasiona, kroimy w paseczki i również układamy między mięsem.
7. Polewamy pozostałą marynatą i zapiekamy 50 minut w 180°C. 8. Obiadek gotowy. 9. Smacznego.