Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
seler to zdrowe i bardzo dobre warzywo, a oto jego jedna z wielu odsłon
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 151
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2405
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6755
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 119
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 151
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2405
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6755
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 119
Składniki
Seler obieramy i kroimy w 2 cm plastry, mieszamy sól, pieprz, paprykę i zioła z odrobiną oleju i pędzelkiem smarujemy seler z obu stron, chodzi o to by tego oleju nie było za dużo, bo seler ma tendencje do wchłaniania dużej ilości oleju, wiec robimy tylko cieniutką warstwę. Pieczemy na grillu, lub patelni grillowej z obu stron na złoty kolor.