Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W towarzystwie sałaty z dresingiem mojego autorstwa publikowanym na stronie jest to wspaniała i efektowna przekąska lub danie główne. Polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 293
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1940
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3894
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3725
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 499
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 293
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1940
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3894
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3725
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 499
Składniki
1. Ser kozi obierz z błonki i podziel na 6 równych części. 2. Plasterki prosciutto posmaruj delikatnie oliwą i każdy oprósz tymiankiem. 3. W każdy plaster szynki owiń ser. 4. Ułóż w naczyniu żaroodpornym. 5. Delikatnie posmaruj oliwą, oprósz tymiankiem. 6. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C na około 10-15 minut lub do czasu, aż prosciutto stanie się chrupiące, i kiedy po naciśnięciu ser będzie naprawdę miękki. 7. Smacznego.