Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W towarzystwie sałaty z dresingiem mojego autorstwa publikowanym na stronie jest to wspaniała i efektowna przekąska lub danie główne. Polecam.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116087
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7915
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2989
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1446
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1266
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116087
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7915
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2989
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1446
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1266
Składniki
1. Ser kozi obierz z błonki i podziel na 6 równych części. 2. Plasterki prosciutto posmaruj delikatnie oliwą i każdy oprósz tymiankiem. 3. W każdy plaster szynki owiń ser. 4. Ułóż w naczyniu żaroodpornym. 5. Delikatnie posmaruj oliwą, oprósz tymiankiem. 6. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C na około 10-15 minut lub do czasu, aż prosciutto stanie się chrupiące, i kiedy po naciśnięciu ser będzie naprawdę miękki. 7. Smacznego.