Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W towarzystwie sałaty z dresingiem mojego autorstwa publikowanym na stronie jest to wspaniała i efektowna przekąska lub danie główne. Polecam.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Składniki
1. Ser kozi obierz z błonki i podziel na 6 równych części. 2. Plasterki prosciutto posmaruj delikatnie oliwą i każdy oprósz tymiankiem. 3. W każdy plaster szynki owiń ser. 4. Ułóż w naczyniu żaroodpornym. 5. Delikatnie posmaruj oliwą, oprósz tymiankiem. 6. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C na około 10-15 minut lub do czasu, aż prosciutto stanie się chrupiące, i kiedy po naciśnięciu ser będzie naprawdę miękki. 7. Smacznego.