Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W towarzystwie sałaty z dresingiem mojego autorstwa publikowanym na stronie jest to wspaniała i efektowna przekąska lub danie główne. Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8360
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 487
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8360
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 487
Składniki
1. Ser kozi obierz z błonki i podziel na 6 równych części. 2. Plasterki prosciutto posmaruj delikatnie oliwą i każdy oprósz tymiankiem. 3. W każdy plaster szynki owiń ser. 4. Ułóż w naczyniu żaroodpornym. 5. Delikatnie posmaruj oliwą, oprósz tymiankiem. 6. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200°C na około 10-15 minut lub do czasu, aż prosciutto stanie się chrupiące, i kiedy po naciśnięciu ser będzie naprawdę miękki. 7. Smacznego.