Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, smaczne, a''''la stroganow.
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 33
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 42
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 94
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 33
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 42
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 94
Składniki
Umyte serca przekroic na pół, zagotowac w osolonej wodzie, zebrac pianę. Dodac ziele, pieprz, liśc laurowy, nadal gotowac na wolnym ogniu do miękkości.
Umyte i obrane seler i marchew pokroic w słupki, dodac pod koniec gotowania mięsa. Gdy serca będą już miękkie wyjąc i pokroic w słupki. Wrzucic do wywaru.
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklic na maśle, dodac mąkę, zasmażyc. Rozcieńczyc rosołem, wymieszac ze śmietaną i koncentratem. Dodac do zupy, Zagotowac. Doprawic do smaku. Podawac z pieczywem. Smacznego.