Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, smaczne, a''''la stroganow.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17622
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15259
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4937
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8996
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17622
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15259
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4937
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8996
Składniki
Umyte serca przekroic na pół, zagotowac w osolonej wodzie, zebrac pianę. Dodac ziele, pieprz, liśc laurowy, nadal gotowac na wolnym ogniu do miękkości.
Umyte i obrane seler i marchew pokroic w słupki, dodac pod koniec gotowania mięsa. Gdy serca będą już miękkie wyjąc i pokroic w słupki. Wrzucic do wywaru.
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklic na maśle, dodac mąkę, zasmażyc. Rozcieńczyc rosołem, wymieszac ze śmietaną i koncentratem. Dodac do zupy, Zagotowac. Doprawic do smaku. Podawac z pieczywem. Smacznego.