Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4153
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 720
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4153
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 720
Składniki
Umyte, pokrojone serca oprószyc mąką i przesmażyc z czosnkiem na maśle. Przełożyc do rondla.
Pieczarki pokroic w paski i dodac do serc. Podlac bulionem. Dodac pieprz, ziele, liśc laurowy, maggi, dusic na wolnym ogniu.
Doprawic do smaku, zabielic śmietaną. Podawac z ziemniakami lub kaszą. Smacznego.