Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 154
Składniki
Kurczaka pokroiłam w paski (aczkolwiek nie ma to żadnego znaczenia). Przyprawy wymieszałam z 2 łyżkami oleju i zamarynowałam nimi mięso. Odstawiłam na kilka godzin do lodówki.
Na rozgrzanej patelni usmażyłam mięso na koniec posypując je startym serem.
Majonez i jogurt wymieszałam z drobno posiekanym czosnkiem. Shoarmę podałam z frytkami, surówką i sosem czosnkowym