Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 11-08-2024
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35713
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35713
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
Składniki
Do posiekanej w drobną kosteczkę piersi dodaje się ugotowane i posiekaną fasolkę szparagową, paprykę dla smaku i chili dla ostrości. jeszcze natka, czosnek suszony, sól, jajo, i mąka. Wyrabia się masę i odstawia na trochę. Powinna być dosyć zestalona. ` Jeśli z chili wykroi się pestki i tkz albedo, papryczka nie będzie tak ostra a można cieszyć się jej smakiem.
Kotlety dobrze formuje się zwilżonymi dłońmi. Kotleciki smaży się niespiesznie do zrumienienia.
Smacznego :)