Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 11-08-2024
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1713
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15081
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2696
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8880
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1713
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15081
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2696
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8880
Składniki
Do posiekanej w drobną kosteczkę piersi dodaje się ugotowane i posiekaną fasolkę szparagową, paprykę dla smaku i chili dla ostrości. jeszcze natka, czosnek suszony, sól, jajo, i mąka. Wyrabia się masę i odstawia na trochę. Powinna być dosyć zestalona. ` Jeśli z chili wykroi się pestki i tkz albedo, papryczka nie będzie tak ostra a można cieszyć się jej smakiem.
Kotlety dobrze formuje się zwilżonymi dłońmi. Kotleciki smaży się niespiesznie do zrumienienia.
Smacznego :)