Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekane, mięso jest bardziej soczyste.
tarka o drobnym oczku
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18209
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2556
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 218
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 281
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5447
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18209
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2556
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 218
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 281
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5447
Składniki
Można użyć dowolnych grzybów, ważne jest aby były już przetworzone termicznie, bo inaczej puszczą dużo wody. Masa trzyma się świetnie jeśli grzybów jest nie więcej jak 1/3 zawartości. Jeszcze starta cebula i czosnek, natka, sól i pieprz, jajo i bułka tarta. masę wyrabia się, aż się zestali. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży niespiesznie na rumiano.
Smacznego :)