Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekane, mięso jest bardziej soczyste.
tarka o drobnym oczku
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5722
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4244
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 222
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5722
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4244
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 222
Składniki
Można użyć dowolnych grzybów, ważne jest aby były już przetworzone termicznie, bo inaczej puszczą dużo wody. Masa trzyma się świetnie jeśli grzybów jest nie więcej jak 1/3 zawartości. Jeszcze starta cebula i czosnek, natka, sól i pieprz, jajo i bułka tarta. masę wyrabia się, aż się zestali. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży niespiesznie na rumiano.
Smacznego :)