Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekane, mięso jest bardziej soczyste.
tarka o drobnym oczku
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13610
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1557
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15033
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6170
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13610
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1557
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15033
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6170
Składniki
Można użyć dowolnych grzybów, ważne jest aby były już przetworzone termicznie, bo inaczej puszczą dużo wody. Masa trzyma się świetnie jeśli grzybów jest nie więcej jak 1/3 zawartości. Jeszcze starta cebula i czosnek, natka, sól i pieprz, jajo i bułka tarta. masę wyrabia się, aż się zestali. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży niespiesznie na rumiano.
Smacznego :)