Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety z kurczaka z sezonową botwinką. Szybkie w przygotowaniu i bardzo smaczne.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 15
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13207
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 15
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13207
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
1. Mięso kroimy w drobną kostkę i przekładamy do miski.
2. Botwinkę drobno siekamy, dodajemy do mięsa.
3. Cebulę kroimy w kostkę również dodajemy do mięsa.
4. Do miski wbijamy jajka
5. Następnie dodajemy majonez.
6. Doprawiamy przyprawami pieprzem oraz solą.
7. Wsypujemy mąki.
8. Dokładnie mieszamy.
9. Ciasto nakładamy łyżką na rozgrzany olej.
10. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
11. Placuszki gotowe. 12. Smacznego.