Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte danie idealne na jesienną pogodę ;)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 81
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 81
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i posolić wg uznania. Posiekać cebulę. Zarumienić skrzydełka na rozgrzanym oleju, wrzucić cebulę, smażyć przez 3 minuty. Wsypać curry, smażyć przez minutę, wlać 2 szklanki wody i dusić na małym ogniu przez 30 minut. Po tym czasie wyjąć skrzydełka, na patelnię dodać śmietanę i zagotować. Podawać z ugotowanym ryżem.