Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte danie idealne na jesienną pogodę ;)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1889
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14694
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19730
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1889
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14694
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19730
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i posolić wg uznania. Posiekać cebulę. Zarumienić skrzydełka na rozgrzanym oleju, wrzucić cebulę, smażyć przez 3 minuty. Wsypać curry, smażyć przez minutę, wlać 2 szklanki wody i dusić na małym ogniu przez 30 minut. Po tym czasie wyjąć skrzydełka, na patelnię dodać śmietanę i zagotować. Podawać z ugotowanym ryżem.