Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte danie idealne na jesienną pogodę ;)
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 70
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6829
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 70
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6829
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i posolić wg uznania. Posiekać cebulę. Zarumienić skrzydełka na rozgrzanym oleju, wrzucić cebulę, smażyć przez 3 minuty. Wsypać curry, smażyć przez minutę, wlać 2 szklanki wody i dusić na małym ogniu przez 30 minut. Po tym czasie wyjąć skrzydełka, na patelnię dodać śmietanę i zagotować. Podawać z ugotowanym ryżem.