Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób szybkie i bardzo łatwe danie
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97834
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1930
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5768
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5774
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97834
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1930
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5768
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5774
Składniki
1.Skrzydełka myjemy i odcinamy lotki. Przekrawamy w zgięciach. Zalewamy przyprawą w płynie maggi i posypujemy czosnkiem lub że cztery ząbi czosnku kroimy w plasterki. Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki na całą noc. 2 Następnie każde skrzydełko panierujemy w bułce tartej. 3.Rozgrzewamy piekarnik góra dół do 180st i wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia pojedynczo skrzydełka spryskujemy oliwą i pieczemy po 15 min. z każdej strony na złoty kolor.. Podajemy z ryżem lub frytkami oraz z ulubioną surówka.. Smacznego