Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób szybkie i bardzo łatwe danie
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 447
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 447
Składniki
1.Skrzydełka myjemy i odcinamy lotki. Przekrawamy w zgięciach. Zalewamy przyprawą w płynie maggi i posypujemy czosnkiem lub że cztery ząbi czosnku kroimy w plasterki. Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki na całą noc. 2 Następnie każde skrzydełko panierujemy w bułce tartej. 3.Rozgrzewamy piekarnik góra dół do 180st i wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia pojedynczo skrzydełka spryskujemy oliwą i pieczemy po 15 min. z każdej strony na złoty kolor.. Podajemy z ryżem lub frytkami oraz z ulubioną surówka.. Smacznego