Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób szybkie i bardzo łatwe danie
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10569
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3206
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2315
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10569
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3206
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2315
Składniki
1.Skrzydełka myjemy i odcinamy lotki. Przekrawamy w zgięciach. Zalewamy przyprawą w płynie maggi i posypujemy czosnkiem lub że cztery ząbi czosnku kroimy w plasterki. Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki na całą noc. 2 Następnie każde skrzydełko panierujemy w bułce tartej. 3.Rozgrzewamy piekarnik góra dół do 180st i wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia pojedynczo skrzydełka spryskujemy oliwą i pieczemy po 15 min. z każdej strony na złoty kolor.. Podajemy z ryżem lub frytkami oraz z ulubioną surówka.. Smacznego