Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób szybkie i bardzo łatwe danie
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 973
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 435
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 167
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2701
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 973
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 435
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 167
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2701
Składniki
1.Skrzydełka myjemy i odcinamy lotki. Przekrawamy w zgięciach. Zalewamy przyprawą w płynie maggi i posypujemy czosnkiem lub że cztery ząbi czosnku kroimy w plasterki. Wszystko mieszamy i odstawiamy do lodówki na całą noc. 2 Następnie każde skrzydełko panierujemy w bułce tartej. 3.Rozgrzewamy piekarnik góra dół do 180st i wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia pojedynczo skrzydełka spryskujemy oliwą i pieczemy po 15 min. z każdej strony na złoty kolor.. Podajemy z ryżem lub frytkami oraz z ulubioną surówka.. Smacznego