Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już nie wiem co wymyślać na obiady jest tak gorąco że nic się nie chce tylko pić.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3537
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3537
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Składniki
Umyte skrzydełka osuszyć odciąć końce.
Dodać wszystkie przyprawy
I dokładnie wymieszać.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika, nastawić na 200 stopni i piec godzinę co jakiś czas przekręcając skrzydełka.
Po tym czasie dodać pół szklanki przegotowanej wody
Piekarnik nastawić na 250 stopni i piec jeszcze pół godziny również przekręcając skrzydełka.
Podałam z ziemniakami oraz surówką z kapusty pekińskiej i pomidorami swoimi z majonezem.