Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już nie wiem co wymyślać na obiady jest tak gorąco że nic się nie chce tylko pić.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1304
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5834
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8839
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18469
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1304
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5834
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8839
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18469
Składniki
Umyte skrzydełka osuszyć odciąć końce.
Dodać wszystkie przyprawy
I dokładnie wymieszać.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika, nastawić na 200 stopni i piec godzinę co jakiś czas przekręcając skrzydełka.
Po tym czasie dodać pół szklanki przegotowanej wody
Piekarnik nastawić na 250 stopni i piec jeszcze pół godziny również przekręcając skrzydełka.
Podałam z ziemniakami oraz surówką z kapusty pekińskiej i pomidorami swoimi z majonezem.