Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11180
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1197
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11731
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1360
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11180
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1197
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11731
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1360
Składniki
Odciąć lotki od skrzydełek,obtoczyć w jajku i bułce,obsmarzyć.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Wode,kostke,wegete i ketchup zagotować,lekko przestudzić.
letnią zalewą polać skrzydełka i piec w piekarniku rozgrzanym do 180''C przez około godzine.Smacznego!!!