Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miód i musztarda jako marynata do mięs to już klasyka:). Ja dodałam do tego jeszcze koperek i wyszło mi proste, smaczne i nieskomplikowane danie obiadowe.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 190
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 929
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 190
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 929
Składniki
Mieszamy ze sobą miód, musztardę, pieprz, sól, przeciśnięty przez praskę czosnek, olej i posiekany koperek.
Marynatę łączymy ze skrzydełkami, dokładnie mieszamy tak by pokryły każdy fragment mięsa. Odstawiamy w chłodne miejsce na minimum 1h.
Skrzydełka pieczemy w rękawie przed 1h w temperaturze 180 stopni. Na 20 minut przed końcem pieczenia rozcinamy worek i włączamy termoobieg.