Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na blogu bardzo popularna, sprawdzona i polecana marynata słodko-ostra. Zanurzone w niej skrzydełka zyskały na smaku i charakterze. Można użyć jej także do innych fragmentów kurczaka.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13239
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2583
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3730
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4739
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13239
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2583
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3730
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4739
Składniki
Mieszamy ze sobą keczup, miód, pieprz, czosnek przeciśnięty przez praskę, musztardę i sól.
Marynatę łączymy ze skrzydełkami, dokładnie mieszamy tak by pokryły każdy fragment mięsa. Odstawiamy w chłodne miejsce na minimum 1h.
Skrzydełka pieczemy w rękawie przed 1h w temperaturze 180 stopni. Na 20 minut przed końcem pieczenia rozcinamy worek i włączamy termoobieg.