Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To delikatne, bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu danie. Skrzydełka z pieczarkami to idealny dodatek do kaszy, ryżu lub ziemniaków.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4049
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423178
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2616
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4049
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423178
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2616
Składniki
Pieczarki oczyścić, pokroić w plastry. Cebulę obrać i pokroić w pióra. Na patelni rozgrzać olej, dodać cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek i lekko podsmażyć. Dodać pieczarki, wymieszać, chwilę smażyć i doprawić do smaku. Usmażone pieczarki przełożyć do rondelka. Na patelni przyrumienić skrzydełka, z każdej strony. Skrzydełka ułożyć na pieczarkach, podlać odrobiną wodą i razem chwilę dusić.