Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To delikatne, bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu danie. Skrzydełka z pieczarkami to idealny dodatek do kaszy, ryżu lub ziemniaków.
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 48
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10162
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 587
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 49
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 48
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10162
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 587
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 49
Składniki
Pieczarki oczyścić, pokroić w plastry. Cebulę obrać i pokroić w pióra. Na patelni rozgrzać olej, dodać cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek i lekko podsmażyć. Dodać pieczarki, wymieszać, chwilę smażyć i doprawić do smaku. Usmażone pieczarki przełożyć do rondelka. Na patelni przyrumienić skrzydełka, z każdej strony. Skrzydełka ułożyć na pieczarkach, podlać odrobiną wodą i razem chwilę dusić.