Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5854
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12589
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5279
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5854
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12589
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5279
Składniki
Skrzydełka zalać sosem barbecue ,marynować przez noc. Włożyć do rękawa i piec w temperaturze 190 stopni przez około godzinę ,rozciąć rękaw i piec jeszcze 10 min. Ziemniaki obrać i wymieszać z przyprawami i olejem ,dodać pociętą w piórka cebulę ,piec w rękawie przez godzinę. Podawać razem ze skrzydełkami.