Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad u mnie rybka króluje może zwykła lecz nie zwykła bo to śledź lecz też można go zjeść.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96401
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1913
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5742
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5741
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96401
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1913
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5742
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5741
Składniki
Śledzie dokładnie wymoczyć co najmniej w trzech wodach.
Jajka roztrzepać widelcem bez soli i pieprzu.
Na patelni rozgrzać olej i dodać wymoczone płaty śledziowe zanurzone w jajku, bułce tartej i znowu w jajku.
Smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor.
Obiad podałam z ziemniakami oraz moimi grzybami w occie.