Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad u mnie rybka króluje może zwykła lecz nie zwykła bo to śledź lecz też można go zjeść.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 817
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12667
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 817
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12667
Składniki
Śledzie dokładnie wymoczyć co najmniej w trzech wodach.
Jajka roztrzepać widelcem bez soli i pieprzu.
Na patelni rozgrzać olej i dodać wymoczone płaty śledziowe zanurzone w jajku, bułce tartej i znowu w jajku.
Smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor.
Obiad podałam z ziemniakami oraz moimi grzybami w occie.