Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad u mnie rybka króluje może zwykła lecz nie zwykła bo to śledź lecz też można go zjeść.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Śledzie dokładnie wymoczyć co najmniej w trzech wodach.
Jajka roztrzepać widelcem bez soli i pieprzu.
Na patelni rozgrzać olej i dodać wymoczone płaty śledziowe zanurzone w jajku, bułce tartej i znowu w jajku.
Smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor.
Obiad podałam z ziemniakami oraz moimi grzybami w occie.