Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ulobiony śledź mojego męża.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29321
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2898
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 158
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18700
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 729
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29321
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2898
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 158
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18700
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 729
Składniki
Płaty śledziowe wymoczyć w wodzie ok 2-3 godziny. Zależy jak bardzo są słone. Ale nie powinny być bardzo wymoczone. Muszą mieć smak. Wymoczone śledzie osuszyć papierowymi ręcznikami i pokroić w kostkę lub większe kawałki jak kto lubi. Przełożyć do salatetki i dodać cebulkę obraną pokroić w drobną kostkę. Jabłka obrane, pozbawione gniazd nasiennych też pokroić w kostkę. Dodać śmietanę i majonez oraz pieprz młotkowany z kolendrą. Wymieszać. Pozostawić na godzinę w lodówce żeby smaki się połączyły. Gotowe. Smacznego.