Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, wyraziste, Mało przy tym roboty.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2510
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3431
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1505
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2210
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2510
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3431
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1505
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2210
Składniki
Płaty śledziowe wymoczyć ja mocze 2-4 gdz w zależności ile soli mają w sobie. Pokroić w kostkę.
Cebulę obrać pokroić w kostkę.
Włożyć do naczynia, (ja do gliniaka wkładam ale może też być słoik)na przemian trochę śledzia potem cebula i od nowa gdy jest wszystko włożone zalać octem potem olej, oleju tyle aby to zakryło. Po 5 minutach zamieszać i przykryć talerzykiem. Odstawić na 18 gdz.
Smacznego!