Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, bardzo prosty obiad. Zimne śledzie z cebulką i jabłkiem w sosie jogurtowym podane z gorącymi ziemniakami. Do tego ogórki małosolne i gotowe:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11882
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16188
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11882
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16188
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5152
Składniki
Płaty śledziowe wymoczyć przez godzinę, odsączyć, pokroić w małe kawałki. Cebulę i jabłko pokroić w kostkę. Wszystko zalać jogurtem naturalnym, dodać 2 łyżki majonezu, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Wstawić do lodówki, śledzie muszą być zimne.
Podawać z ugotowanymi ziemniakami i ogórkami małosolnymi. Palce lizać, polecam na szybki, letni obiad!