Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, bardzo prosty obiad. Zimne śledzie z cebulką i jabłkiem w sosie jogurtowym podane z gorącymi ziemniakami. Do tego ogórki małosolne i gotowe:)
Soczysta w środku, pięknie podpieczona z zewnątrz, pełna smaku łopatka wieprz...
Odsłon: 367
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1303
Jeśli jesteś fanem kremów czekoladowych i tiramisu, ten deser kawowy powinien...
Odsłon: 1978
Soczysta w środku, pięknie podpieczona z zewnątrz, pełna smaku łopatka wieprz...
Odsłon: 367
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1303
Jeśli jesteś fanem kremów czekoladowych i tiramisu, ten deser kawowy powinien...
Odsłon: 1978
Składniki
Płaty śledziowe wymoczyć przez godzinę, odsączyć, pokroić w małe kawałki. Cebulę i jabłko pokroić w kostkę. Wszystko zalać jogurtem naturalnym, dodać 2 łyżki majonezu, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Wstawić do lodówki, śledzie muszą być zimne.
Podawać z ugotowanymi ziemniakami i ogórkami małosolnymi. Palce lizać, polecam na szybki, letni obiad!