Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inna wersja gołąbków, dzięki dodanym warzywom gołąbki są pyszne,co najważniejsze bez gotowania.
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 36
Brokuł dodaje głębi smaku, tak jak i pozostałe dodatki.
Odsłon: 113
Proste , pożywne i sycące danie z makaronu, brokułu i indyka. Polecam na szyb...
Odsłon: 288
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 20
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 36
Brokuł dodaje głębi smaku, tak jak i pozostałe dodatki.
Odsłon: 113
Proste , pożywne i sycące danie z makaronu, brokułu i indyka. Polecam na szyb...
Odsłon: 288
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 20
Składniki
1. Ryż gotujemy w osolonej wodzie. 2. Mięso przekładamy do miski.
3. Wbijamy jajka.
4. Solimy.
5. Wsypujemy majeranek.
6. Dodajemy ugotowany ryz.
7. Dokładnie wyrabiamy.
8. Cebulę obieramy, kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
9. Marchew oraz pietruszkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczach.
10. Dodajemy warzywa do cebuli.
11. Podlewamy szklanką wody. 12. Doprawiamy solą.
13. Z liścia kapusty usuwamy głąby.
14. Nakładamy wzdłuż mięso.
15. Zawijamy w roladkę.
16. Zakręcamy w ślimaka.
17. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
18. Do warzywa dodajemy koncentrat pomidorowy.
19. Polewamy sosem ślimaki.
20. Zapiekamy 40 minut w 180˚C.
21. Po tym czasie zagęszczamy sos rozrabiając mąkę ze śmietaną.
22. Posypujemy koperkiem. 23. Danie gotowe. 24. Smacznego.