Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i kaloryczne danie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1259
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1362
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1259
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1362
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę razem z cebulą a parówkę w plasterki. Rozgrzać olej, włożyć śliwki i parówki przysmażyć i odstawić. Do tej samej patelni wrzucić ziemniaki z cebulą i jeszcze chwilę podsmażyć. Następnie wlać bulion i gotować około 20 minut. Fasolę odsączyć, włożyć do zupy doprawić przyprawami zaciągnąć śmietaną i posypać natką pietruszki.