Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i kaloryczne danie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 142
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 205
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 142
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 205
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę razem z cebulą a parówkę w plasterki. Rozgrzać olej, włożyć śliwki i parówki przysmażyć i odstawić. Do tej samej patelni wrzucić ziemniaki z cebulą i jeszcze chwilę podsmażyć. Następnie wlać bulion i gotować około 20 minut. Fasolę odsączyć, włożyć do zupy doprawić przyprawami zaciągnąć śmietaną i posypać natką pietruszki.