Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i kaloryczne danie.
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 99
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 76
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 134
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 82
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 172
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 99
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 76
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 134
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 82
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 172
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę razem z cebulą a parówkę w plasterki. Rozgrzać olej, włożyć śliwki i parówki przysmażyć i odstawić. Do tej samej patelni wrzucić ziemniaki z cebulą i jeszcze chwilę podsmażyć. Następnie wlać bulion i gotować około 20 minut. Fasolę odsączyć, włożyć do zupy doprawić przyprawami zaciągnąć śmietaną i posypać natką pietruszki.