Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to potrawa, która nadaje się na obiad lub jako przystawka na imprezkę.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19243
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13036
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1682
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232119
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19243
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13036
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1682
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232119
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Następnie kroimy w paski na 1 cm.
Do miski dodajemy jajko, mąkę, musztardę, czosnek przeciśnięty przez praskę oraz przyprawy. Dokładnie mieszamy trzepaczką.
Do tak przygotowanego ciasta dodajemy mięso i dokładnie mieszamy. Wkładamy do lodówki na noc.
Następnego dnia wyjmujemy z lodówki i smażymy na gorącym oleju na złoty kolor. Podajemy na ciepło lub zimno w obu przypadkach smakują wyśmienicie . Życzę smacznego!