Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to potrawa, która nadaje się na obiad lub jako przystawka na imprezkę.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31401
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 15000
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1404
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31401
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 15000
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1404
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Następnie kroimy w paski na 1 cm.
Do miski dodajemy jajko, mąkę, musztardę, czosnek przeciśnięty przez praskę oraz przyprawy. Dokładnie mieszamy trzepaczką.
Do tak przygotowanego ciasta dodajemy mięso i dokładnie mieszamy. Wkładamy do lodówki na noc.
Następnego dnia wyjmujemy z lodówki i smażymy na gorącym oleju na złoty kolor. Podajemy na ciepło lub zimno w obu przypadkach smakują wyśmienicie . Życzę smacznego!