Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i marynowanymi korniszonami z papryką.
Polecam.
Odsłon: 164
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 4092
Polecam.
Odsłon: 164
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 4092
Składniki
Doprawione filety solą i ziołowym pieprzem panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na gorącym tłuszczu do ładnego zarumienienia, po 10 minut z każdej strony. W międzyczasie gotujemy ziemniaki.
Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami z papryką. Smacznego !!!