Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i marynowanymi korniszonami z papryką.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3543
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 612
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3772
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 332
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 597
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3543
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 612
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3772
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 332
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 597
Składniki
Doprawione filety solą i ziołowym pieprzem panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na gorącym tłuszczu do ładnego zarumienienia, po 10 minut z każdej strony. W międzyczasie gotujemy ziemniaki.
Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami z papryką. Smacznego !!!