Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i marynowanymi korniszonami z papryką.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22280
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 128
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 143
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22280
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 128
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 143
Składniki
Doprawione filety solą i ziołowym pieprzem panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na gorącym tłuszczu do ładnego zarumienienia, po 10 minut z każdej strony. W międzyczasie gotujemy ziemniaki.
Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami z papryką. Smacznego !!!