Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe danie rybne.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 874
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 874
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Składniki
Wymyte, oczyszczone tuszki przyprawiamy pieprzem cytrynowym i solą. Obieramy ziemniaki, płuczemy i gotujemy w osolonej wodzie. Jednocześnie smażymy tuszki morszczuka na gorącym oleju. Z rzodkiewki i ogórka robimy dekorację. Ugotowane ziemniaki układamy na talerz, obok kładziemy usmażoną tuszkę morszczuka. Układamy zrobioną dekorację z ogórka, rzodkiewki i bazylii. Smacznego !!!