Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, z wierzchu lekko zrumieniona i mięciutka w środku. Od czasu do czasu taki rarytas trzeba skosztować. Dobry sposób na szybki i pyszny obiad, lub śniadanie.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5793
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 11051
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 288
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5793
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 11051
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 288
Składniki
Wątróbkę oczyścić z żyłek i tłuszczu. Opłukać, osuszyć i obtoczyć w mące. Smażyć na niewielkiej ilości oleju, po kilka minut z każdej strony. Pod koniec posypać pieprzem cytrynowym, osączyć na ręcznikach papierowych.