Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, z wierzchu lekko zrumieniona i mięciutka w środku. Od czasu do czasu taki rarytas trzeba skosztować. Dobry sposób na szybki i pyszny obiad, lub śniadanie.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 909
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1963
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 452
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 909
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1963
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 452
Składniki
Wątróbkę oczyścić z żyłek i tłuszczu. Opłukać, osuszyć i obtoczyć w mące. Smażyć na niewielkiej ilości oleju, po kilka minut z każdej strony. Pod koniec posypać pieprzem cytrynowym, osączyć na ręcznikach papierowych.