Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, z wierzchu lekko zrumieniona i mięciutka w środku. Od czasu do czasu taki rarytas trzeba skosztować. Dobry sposób na szybki i pyszny obiad, lub śniadanie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1797
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1561
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1530
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1949
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1797
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1561
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1530
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1949
Składniki
Wątróbkę oczyścić z żyłek i tłuszczu. Opłukać, osuszyć i obtoczyć w mące. Smażyć na niewielkiej ilości oleju, po kilka minut z każdej strony. Pod koniec posypać pieprzem cytrynowym, osączyć na ręcznikach papierowych.