Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Smakowite kawałki kurczaka smażone, podane z ziemniakami polanymi tłuszczem i marynowanymi ogóreczkami. Takie bioderka możemy również upiec na grillu.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1374
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12716
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1374
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12716
Składniki
Wymyte bioderka osuszamy papierowymi ręczniczkami. Wszystkie przyprawy mieszamy i nacieramy nimi kurze bioderka. Przyprawione bioderka smażymy na rumiany kolor do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone bioderka podajemy z ugotowanymi ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami. Smacznego !!!