Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Smakowite kawałki kurczaka smażone, podane z ziemniakami polanymi tłuszczem i marynowanymi ogóreczkami. Takie bioderka możemy również upiec na grillu.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Wymyte bioderka osuszamy papierowymi ręczniczkami. Wszystkie przyprawy mieszamy i nacieramy nimi kurze bioderka. Przyprawione bioderka smażymy na rumiany kolor do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone bioderka podajemy z ugotowanymi ziemniakami i marynowanymi ogóreczkami. Smacznego !!!