Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe, które smakuje dorosłym jak i dzieciakom. Dorsz wychodzi smaczny o chruiącej skórce . Polecam
patelnia, ręcznik papierowy, nóż, widelec, naczynia na panierkę,
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 286
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1008
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 286
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1008
Składniki
Rybę umyć, osuszyć . Następnie doprawić pieprzem , solą oraz delikatnie opcjonalnie przyprawą Kucharek, kawałki skropić z każdej strony sokiem z cytryny. Rybę moczyć w rozbełtanym jajku z dodatkiem przyprawy do ryb. Nastepnie obtaczać w bułce tartej wymieszanej z dodatkiem mąki pszennej. Na patelni rozgrzać masło klarowne , włożyć rybę i smażymy na złoty rumiany kolor z każdej strony. Smacznego
Rybka po umyciu i osuszeniu.
Panierowana rybka podczas smazenia.
Rybka gotowa do spożycia.