Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe, które smakuje dorosłym jak i dzieciakom. Dorsz wychodzi smaczny o chruiącej skórce . Polecam
patelnia, ręcznik papierowy, nóż, widelec, naczynia na panierkę,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Rybę umyć, osuszyć . Następnie doprawić pieprzem , solą oraz delikatnie opcjonalnie przyprawą Kucharek, kawałki skropić z każdej strony sokiem z cytryny. Rybę moczyć w rozbełtanym jajku z dodatkiem przyprawy do ryb. Nastepnie obtaczać w bułce tartej wymieszanej z dodatkiem mąki pszennej. Na patelni rozgrzać masło klarowne , włożyć rybę i smażymy na złoty rumiany kolor z każdej strony. Smacznego
Rybka po umyciu i osuszeniu.
Panierowana rybka podczas smazenia.
Rybka gotowa do spożycia.