Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nacinanie ryby słodkowodnej przed smażeniem likwiduje większość ości.
patelnia z pokrywką
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40081
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 195
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 382
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9299
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40081
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 195
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 382
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9299
Składniki
Oczyszczonego karpia nacina się co 3 mm. Po usmażeniu ości się "wysmażą". Rybę można natrzeć solą i pieprzem i dokładnie obsypać mąką. Rybę smaży się najpierw do zrumienienia z obu stron. Karp jest dość gruby i aby nie był "soczysty" najlepiej patelnie przykryć pokrywką i zostawić go na małym ogniu nawet do 30 minut.
Smacznego:)