Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nacinanie ryby słodkowodnej przed smażeniem likwiduje większość ości.
patelnia z pokrywką
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14191
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16193
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6519
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14191
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16193
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6519
Składniki
Oczyszczonego karpia nacina się co 3 mm. Po usmażeniu ości się "wysmażą". Rybę można natrzeć solą i pieprzem i dokładnie obsypać mąką. Rybę smaży się najpierw do zrumienienia z obu stron. Karp jest dość gruby i aby nie był "soczysty" najlepiej patelnie przykryć pokrywką i zostawić go na małym ogniu nawet do 30 minut.
Smacznego:)