Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nacinanie ryby słodkowodnej przed smażeniem likwiduje większość ości.
patelnia z pokrywką
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5427
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1784
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5339
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1841
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5427
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1784
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5339
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1841
Składniki
Oczyszczonego karpia nacina się co 3 mm. Po usmażeniu ości się "wysmażą". Rybę można natrzeć solą i pieprzem i dokładnie obsypać mąką. Rybę smaży się najpierw do zrumienienia z obu stron. Karp jest dość gruby i aby nie był "soczysty" najlepiej patelnie przykryć pokrywką i zostawić go na małym ogniu nawet do 30 minut.
Smacznego:)