Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony, panierowany filet z dorsza podany z młodymi kartofelkami posypanymi koperkiem i surówką z pekińskiej kapusty.
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1101
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5806
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1198
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1101
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5806
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1198
Składniki
Na początek robimy surówkę z pekińskiej kapusty. Kapustę kroimy w paski o szerokości 1 centymetra, można na mniejsze, jak kto lubi. Marchew obieramy ze skórki i trzemy na dużych oczkach, obraną cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki surówki mieszamy, dodajemy oliwę sól i pieprz ziołowy, ponownie mieszamy. Na koniec dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy wszystkie składniki, przykrywamy folią i wkładamy do lodówki.
Młode kartofelki obieramy, myjemy i gotujemy w osolonej wodzie. Podczas gdy gotują się kartofle, smażymy panierowane filety z dorsza. Usmażone filety podajemy z posypanymi koperkiem kartofelkami młodymi i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego!!!