Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z pełną zawartością białka i zdrowych tłuszczy ????
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3138
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3138
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
1. Umyć węgorza, obrać ze skóry, usunąć kręgosłup i pokroić na kawałki 2. Namoczyć Grzyby w gorącej wodzie 30 minut, odlać i odciąć ogonki
3. Pokroić pół papryki pokroić w dużą kostkę 4. Rozgrzać dwie małe kostki masła na patelni i na średnim ogniu usmażyć cebulę z czosnkiem aż zmiękną
5. Dodać rybę, paprykę, sos rybny i szczyptę pieprzu 6. Smażyć, mieszając aż węgorz będzie miękki
7. Dodać więcej oleju (w razie potrzeby) 8. Wrzucić ananasa, pomidora i grzyby i podgrzać mieszając
9. Wymieszać mąkę kukurydzianą z sokiem ananasowym i wlać na patelnię 10. Przełożyć na talerze gdy sos zgęstnieje 11. Przyprawić natką kolendry