Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na smażonego karpia. Rybę można również pokroić w dzwonki. Do smażenia można użyć oliwy lub klarowanego masła
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36635
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 246
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36635
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 246
Składniki
Karpia czyścimy, kroimy w płaty i filetujemy.
Z każdej strony nacieramy solą i świeżo mielonym pieprzem. Obtaczamy w mące. Smażymy na mocno rozgrzanym tłuszczu – z każdej strony około 3 min