Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi, świetnie smakuje...
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 783
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425077
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10714
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 783
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425077
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10714
Składniki
Karkówkę pokroić na kotlety ok 1,5cm i przyprawić ulubionymi przyprawami/ziołami.
Majonez wymieszać ze śmietaną (proporcje 1:1).
Kotlety ułożyć jeden obok drugiego na blaszce z piekarnika i posmarować sosem majonezowym. Na to ułożyć pokrojone na grubsze plastry cebule. Cebule również posmarować sosem majonezowym, aby były całkowicie przykryte.
Piec w 180 stopniach około 40 minut.