Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi, świetnie smakuje...
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 715
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2038
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 715
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2038
Składniki
Karkówkę pokroić na kotlety ok 1,5cm i przyprawić ulubionymi przyprawami/ziołami.
Majonez wymieszać ze śmietaną (proporcje 1:1).
Kotlety ułożyć jeden obok drugiego na blaszce z piekarnika i posmarować sosem majonezowym. Na to ułożyć pokrojone na grubsze plastry cebule. Cebule również posmarować sosem majonezowym, aby były całkowicie przykryte.
Piec w 180 stopniach około 40 minut.