Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi, świetnie smakuje...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13241
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5793
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13241
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5793
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Składniki
Karkówkę pokroić na kotlety ok 1,5cm i przyprawić ulubionymi przyprawami/ziołami.
Majonez wymieszać ze śmietaną (proporcje 1:1).
Kotlety ułożyć jeden obok drugiego na blaszce z piekarnika i posmarować sosem majonezowym. Na to ułożyć pokrojone na grubsze plastry cebule. Cebule również posmarować sosem majonezowym, aby były całkowicie przykryte.
Piec w 180 stopniach około 40 minut.